Dobro došli na
Vapoteka webshop

Prodaja e-cigareta i e-tekućina dozvoljena je samo starijima od 18 godina.

Pristup stranici Vam nije dozvoljen.

Molimo Vas da potvrdite svoju dob.

Opći uvjeti korištenja

1.

Opće odredbe i definicije

1.1. Ovim se Općim uvjetima korištenja uređuje korištenje naše usluge te su oni primjenjivi na sve ugovore između Kupaca i Prodavatelja. Svaka promjena ovih Uvjeta od strane Kupaca mora biti pismeno dogovorena sa Prodavateljem. Prihvaćanjem isporučene robe, Kupac prihvaća ove Opće uvjete korištenja. Sve pritužbe, opaske ili pohvale mogu se slati putem elektronske pošte na e-mail adresu: podrska@vapoteka.hr ili na adresu sjedišta tvrtke: Vape Shop d.o.o., Čakovečka 9, 40305 Nedelišće, OIB: 58367187470 – radno vrijeme centralnog skladišta: od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati – tel:+385994672888

1.2.
Kupac je pravna ili fizička osoba koja koristi usluge tvrtke Vape Shop d.o.o.
Prodavatelj je tvrtka Vape Shop d.o.o.
Roba označava proizvode koje je Kupac suglasan kupiti od Prodavatelja.
Ugovor označava pisani akt između Kupca i Prodavatelja, a uključuje ove Opće uvjete korištenja. Može biti i u elektronskom obliku.

2.

Narudžba i kupnja

2.1. Korištenje naše usluge, odnosno narudžba i kupnja je dozvoljena svim punoljetnim osobama koje imaju potpunu poslovnu sposobnost. Za osobe koje nemaju poslovnu sposobnost ugovor mogu sklopiti njihovi zakonski skrbnici. Ugovorom, odnosno narudžbom se smatra popunjen formular za narudžbu.

2.2. Ukoliko roba koju je Kupac naručio nije raspoloživa, bit će o tome obaviješten putem elektronske pošte ili telefonom. U tom slučaju omogućit će se Kupcu da naruči drugu robu ili otkaže narudžbu i u roku od 14 dana primi povrat uplaćenog iznosa.

2.3. Nakon narudžbe Kupca, Prodavatelj će potvrdu o istoj poslati kupcu putem elektronske pošte koja će također sadržavati detaljne opise i cijenu proizvoda.

2.4. Kupac ima pravo odustati od kupnje. U slučaju da je Prodavatelj već poslao robu, Kupac je dužan neotvorenu pošiljku vratiti Prodavatelju. Kupac to mora učiniti unutar 14 dana od dan primitka robe. U tom slučaju Prodavatelj će povrat novca izvršiti u najkraćem mogućem roku uplatom na račun Kupca nakon što se uvjerio da roba nije bila otvarana i korištena.

2.5. Ukoliko Kupac želi kupiti proizvod kojeg trenutno nema u ponudi, može nam se obratiti putem elektronske pošte: podrska@vapoteka.hr. Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku informirati Kupca o dostupnosti traženog proizvoda.

3.

Plaćanje

3.1. U trenutku kupnje, Kupcu će biti prikazani dostupi načini plaćanja robe:

  • Pouzećem – gotovina ili kartica prilikom preuzimanja paketa
  • Jednokratno plaćanje putem T-com PayWay on-line kartične naplate svim debitnim ili kreditnim karticama ( MAESTRO, VISA, VISA PREMIUM, MASTERCARD, DINERS )

3.2. Pouzeće -plaćanje prilikom preuzimanja znači da će Kupac narudžbu platiti gotovinom ili kartično putem POS mobilnog terminala direktno dostavljaču kurirske službe prilikom preuzimanja pošiljke.

3.3. Plaćanje putem T-com PayWay on-line kartične naplate, a koji je sustav integralni dio web dućana  – nudimo brzo, provjereno, sigurno i direktno plaćanje web narudžbe jednokratno svim podržanim debitnim ili kreditnim karticama ( MAESTRO, VISA, VISA PREMIUM, MASTERCARD, DINERS ).

3.4. Trenutno ne nudimo mogućnost obročnog plaćanja putem PayWay sustava.

3.5. Isporuka robe vrši se nakon zaprimljene web narudžbe pouzećem ili nakon primljene i autorizirane PayWay uplate.

3.6. Tvrtka izdaje Račun sa predanim i prethodnom GDPR privolom potvrđenim podacima o Kupcu. Moguće je i izdavanje R1 računa.

4.

Cijena i uvjeti dostave

4.1. Cijena svakog proizvoda iskazana je u Eurima s uključenim PDV-om, ali bez troškova dostave. Cijena u koju su uključeni troškovi dostave, bit će prikazana u košarici prije potvrđivanja narudžbe. Za narudžbe koje se plaćaju pouzećem, troškovi poštarine se moguće uvećavaju samo u slučaju kada se roba/paket šalje HP-om ( Hrvatskom Poštom ), a prema važećem cjeniku, a koje naplaćuje Hrvatska pošta direktno prema primatelju.

4.2. Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka potvrde kupovine, odnosno Prodavatelj zadržava pravo na promjenu cijena.

4.3. Za sve narudžbe bez obzira na ukupnu cijena trošak dostave je =4,00EUR s uključenim PDV-om.

4.4. Naručene proizvode Prodavatelj isporučuje najkasnije u roku od 8 radnih dana. Dostavni rok počinje teći kada Kupac dobije potvrdu o svojoj narudžbi putem maila.

4.5. Dostava se vrši kurirskom službom do ulaza u stambeni ili poslovni objekt ili dogovorno na relaciji dostavljač – primatelj. Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne mogu oštetiti normalnom manipulacijom kurirske službe. Prilikom preuzimanja robe/paketa, Kupac je dužan provjeriti isti na eventualna fizička oštećenja i odmah ih reklamirati prema kurirskoj službi putem Zapisnika o nastaloj šteti. Kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ukoliko Kupac preuzme oštećeni paket, te utvrdi da je isporučena roba oštećena ili da određena roba fali u paketu ili nije u skladu s narudžbom, Kupac treba što je brže ljudski moguće o tome obavijestiti Prodavatelja.

5.

Pravo Kupaca

5.1. Kupac ima pravo odustati od kupnje (vidi članak 2.4.)

5.2. Kupcu pripadaju sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.

5.3. Prodavatelj se Kupcu obvezuje pružiti zaštitu osobnih podataka. Osobni podaci strogo se čuvaju i koriste se samo u svrhu kupnje i prodaje proizvoda Prodavatelja u skladu sa ovim Općim uvjetima korištenja.

6.

Pravo Prodavatelja

6.1. Prodavatelj ima pravo promijeniti cijene svojih proizvoda.

6.2. Prodavatelj sve podatke vezane za ponuđene artikle prezentira su u dobroj namjeri. Vapoteka.hr ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnim artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na podrska@vapoteka.hr

6.2. Prodavatelj ne snosi odgovornost za povlačenje proizvoda s tržišta, kao ni ukoliko je nanesena šteta Kupcu zbog neraspoloživosti nekog proizvoda.

6.3. Prodavatelj ima pravo ne isporučiti robu ukoliko se pokaže da je Kupac maloljetna osoba.

6.4. Prodavatelj se obvezuje da će poštivati sve točke Općeg uvjeta korištenja.

7.

Promjene Općih uvjeta korištenja

7.1. Prodavatelj ima pravo izmijeniti ove Opće uvjete korištenja, ali to neće utjecati na već postojeće narudžbe.