Dobro došli na
Vapoteka webshop

Prodaja e-cigareta i e-tekućina dozvoljena je samo starijima od 18 godina.

Pristup stranici Vam nije dozvoljen.

Molimo Vas da potvrdite svoju dob.

Mixer e-tekućina

Kako bi izradili (izmiksali) gotovu e-tekućinu Pratite upute:

1.

Aroma za baze

Odaberite aromu koju želite, ponudu pogledajte ovdje

2.

Nicshooter

U bočicu sa aromom ulijte potrebnu količinu/mililitražu Nicshooter bočica. Iskoristite donji mixer e-tekućina kako bi saznali koliko vam je potrebno nickshooter bočica/mililitraže za određenu jačinu nikotina s obzirom na veličinu longfill bočice. Ponudu pogledajte ovdje

3.

Baza za arome

U boćicu napunjenu s Aromom i nicshooterom dodajte bazu bez nikotina do vrha boćice. Tako napunjenu bočicu arome dobro zatvorite i snažno protresite do 30 sec. E-tekućina je spremna za korištenje ili *dozrijevanje prema osobnoj preferenciji. Ponudu pogledajte ovdje.

Mixer e-tekućina:

4.

Dozrijevanje

*Dozrijevanje e-tekućine je postupak kojim nakon inicijalnog miksanja e-tekućine istu ostavljamo da zatvorena odstoji određeno vrijeme na suhom i tamnom mjestu kako bi se svi okusi u aromi sjedinili u jedinstvenu kombinaciju okusa. Generalno pravilo je: voćne arome dozrijevati od 3 do 5 dana. Desertne i duhanske arome dozrijevati od 7 do 30 dana. Dozrijevanje je osobna preferencija korisnika i nije nužni korak, te se e-tekućina može koristiti odmah nakon miksanja.