Dobro došli na
Vapoteka webshop

Prodaja e-cigareta i e-tekućina dozvoljena je samo starijima od 18 godina.

Pristup stranici Vam nije dozvoljen.

Molimo Vas da potvrdite svoju dob.

Isporuka i dostava

1.

PRIJEVOZNIČKA TVRTKA

Vapoteka.hr web dućan svu naručenu robu dostavlja koristeći usluge prijevozničke tvrtke GLS Croatia d.o.o. ( u nastavku pružatelj usluge dostave ) svakim radnim danom od ponedjeljka do petka ( subote, nedjelje, praznici i blagdani nisu radni dani ). Iznimno, pakete naručene robe moguće je isporučiti subotom i toputem HP Express usluge  ( Hrvatska pošta ) i to samo za regije/gradove u kojima je HP u mogućnosti isporučiti subotom – tu informaciju predajemo kupcu nakon što isti zatraži ovaj oblik isporuke. Troškove HP Express usluge isporuke robe subotom obračunavamo prema važećem HP cjeniku, te koristeći se tom metodom isporuke ne postoji besplatna dostava, odnosno na bilo koji iznos kupovine kupcu obračunavamo cijenu pošiljke prema važećem HP cjeniku. Naručenu robu je moguće osobno preuzeti unutar prostorija Vapoteka.hr web dućanaa na adresi: Čakovečka 9, 40305 Nedelišće i to samo u slučaju prethodno provedenog on-line kartičnog plaćanja robe.

2.

Priprema i Otprema Robe

Naručena roba se za otpremu priprema nakon što Vapoteka.hr zaprimi obavijest da je web narudžba uspješno obavljena. Roba se za otpremu priprema isključivo radnim danom ( od ponedjeljka do petka ) od 07:00 do 14:00 sati. Sve narudžbe, a koje se zaprime do 13:00 sati u pravilu se šalju isti radni dan, no ne nužno, a prema rasporedu i internoj organizaciji rada. Iznimno će se roba slati naredni ili neki drugi dana ukoliko je naručena roba trenutno ne-raspoloživa, a u dolasku je na centralno skladište o čemu će Vapoteka.hr obavijestiti kupca telefonom, mailom ili nekim drugim dostupnim sredstvom komunikacije, te će kupcu preporučiti zamjenski artikl istih i/ili sličnih performansi i/ili iste cijene, a ako se kupac ne složi sa preporukama dogovorno sa kupcem web narudžbu ćemo kao i moguću kartičnu uplatu stornirati, a robu nećemo isporučiti.

Naručena roba bit će pakirana tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Paketi mogu uključivati razne zaštitne materijale za sprječavanje loma (papir, stiropor, spužva i/ili slično).

Račun za naručenu robu biti će priložen u paketu ( ili jednom od paketa ukoliko se naručena roba isporučuje u više paketa ), osim u slučaju da je adresa za isporuku Računa različita od adrese isporuke robe. U tom slučaju račun će biti poslan preporučenom poštom ili preferirano e-mailom u .pdf formatu.

U paketu, uz proizvode za koje postoje ili ih Zakon propisuje, bit će priložene i druge isprave koje je proizvođač, odnosno distributer priredio radi lakše i sigurnije uporabe proizvoda ( jamstvo, tehnička uputa, uputa za sklapanje, uputa za uporabu, popis ovlaštenih servisa, upozorenje o mogućoj opasnosti pri uporabi, izjava o sukladnosti proizvoda i sl.)

Paket može dodatno sadržavati i marketinške materijale ( obavijesti o ponudi proizvoda, akcijama, ostalim ponudama i pogodnostima i sl.)

Obveza kupca je da pažljivo pregleda sadržaj svakog pojedinog paketa kako ne bi zajedno sa zaštitnom ambalažom bacio proizvode i/ili dijelove proizvoda, račun ili druge isprave.

Pakete spremne za otpremu svakog radnog dana preuzimaju djelatnici prijevozničke tvrtke GLS Croatia d.o.o. ( od ponedjeljka do petka ) i dalje sa paketima manipuliraju prema vlastitim internim pravilima poslovanja. Vapoteka.hr preporučuje kupcu da se upozna sa Općim uvjetima poslovanja tvrtke GLS Croatia d.o.o. radi zaštite vlastitih interesa kao krajnjeg korisnika usluge.

3.

Dostava i Rokovi isporuke

Točno vrijeme isporuke ovisi o raspoloživosti i dobavljivosti svih naručenih proizvoda, vremenu potrebnom da se naručena roba pripremi za otpremu i otpremi, te vremenu potrebnom da pružatelj usluge dostave pošiljku isporuči kupcu.

Pružatelj usluge dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka ( subote, nedjelje, praznici i blagdani nisu radni dani ), a u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi isporučuju se unutar 24 sati ( 1  radni dan ) do 48 sati ( 2 radna dana ) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka. Iznimno, roba se može poslati van uobičajenog okvira datuma slanja i preuzimanja robe ukoliko kupac specifično traži drugačije vrijeme dostave. Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu 24/48 satnom vremenu isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika tvrtke GLS Croatia d.o.o. , te variraju od otoka do otoka, pa će tako pakete GLS prijevoznik isporučivati jednom tjedno ili više puta tjedno, a na otoke gdje GLS prijevoznik ne može isporučiti robu – organizirati će HP ( Hrvatsku poštu ) koja će tada u ime GLS-a isporučiti robu – taj postupak je potpuno automatizirani i transparentni, te krajnji kupac nije u potrebi ničim posebno djelovati prema prijevozničkoj tvrtki.

Internet trgovina Vapoteka.hr u suradnji s pružateljem usluge dostave naručenu robu dostavlja u roku od najviše 8 radnih dana ( vikendi, praznici i blagdani nisu radni dani ), osim ukoliko za neki od kupljenih proizvoda nije navedeni ili dogovoreni drugi, duži rok isporuke.

4.

Praćenje pošiljke ( Track and Trace )

Tvrtka GLS Croatia d.o.o. na svojim web stranicama omogućava praćenje pošiljke uz pomoć Track&Trace usluge. Track&Trace usluga omogućuje pošiljatelju i primatelju da u svakom trenutku dobiju relevantnu informaciju o tome gdje se nalazi pošiljka i što se s njome događa.

Podaci potrebni za korištenje usluge Track&Trace i ostali obavijesni podaci kupcu će biti poslani na njihovu validnu mail adresu od strane GLS-a. Molimo da predate mail adresu koja je valjana, aktivna i dostupna za pregledavanje. Također, obavijesni podaci mogu biti poslani i SMS-om od strane pružatelj usluge dostave prije same isporuke, a u kojoj se potvrđuje otprema robe i okvirni datum i vrijeme isporuke, a kupac ih može zatražiti i pozivom na telefonski broj Vapoteka.hr internet trgovine na broj: 095 467 2888 radnim danom ( od ponedjeljka do petka ) od 07:00 do 15:.00 sati ili slanjem upita na adresu e-pošte: podrska@vapoteka.hr. Nadalje, kupac može samostalno kontaktirati GLS – pružatelja usluge dostave ukoliko brzo i točno želi dobiti određene informacije o poslanom paketu ili ukoliko želi izmijeniti adresu isporuke ili promijeniti vrijeme isporuke ili dogovoriti neke druge specifičnosti i to putem telefona: 01 2042 672 ili putem e-mail adrese: cs@gls-croatia.com ili putem web kontakt formulara. Uredovno vrijeme GLS službe za korisnike je od ponedjeljka do petka od 07:00 do 18:00 sati.

5.

Troškovi dostave

Krajnja Cijena dostave paketa je =4,00EUR.

Cijena dostave paketa uključuje:

  • prikupljanje i obradu naručenih proizvoda
  • pakiranje robe
  • izradu Računa
  • izradu adresnice prema prijevozničkoj tvrtki
  • preuzimanje paketa od strane prijevozničke tvrtke
  • dostavu paketa na adresu kupca i eventualnu naplatu paketa ( pouzeće )

Cijena dostave vidljiva je prilikom elektronskog zaključivanja web narudžbe i jasno je naznačena na Računu.

Krajnja Cijena dostave podložna je promjeni. Vapoteka.hr prikazuje i naplaćuje realnu cijenu dostave. Stoga imajte na umu da krajnja cijena dostave ovisi o važećem cjeniku pružatelja usluge dostave, a koji ( cijenik ) nam se dostavlja kada se desi značajna promjena cijene isporuke paketa kako bi bili u mogućnosti uskladiti cijene novima.

Vapoteka.hr u ovom trenutku ne nudi besplatnu dostavu paketa.

Veleprodajni partneri snose troškove dostave i prijevoza u cijelosti.

 

6.

VRLO VAŽNO – VAPOTEKA AKCIJE!

U vremenu kada Vapoteka.hr provodi snažne akcije – moguće je i izvjesno je kašnjenje od standardnog roka isporuke od 1 do 2 radna dana iz razloga što uobičajeno u vremenu provođenja akcije zaprimamo iznimno veliki broj web narudžbi, te nam je potrebno određeno vrijeme kako bi sve pakete kvalitetno pripremili za isporuku. U tom slučaju rok isporuke se produžuje za dodatnih 3 do 6 radnih dana, a svakako će sve web narudžbe biti isporučene unutar 8 radnih dana od dana početka rješavanja web narudžbi ( vikendi i blagdani/praznici nisu radni dani ), no uvijek targetiramo da kupci zaprime svoje web narudžbe što je brže ljudski moguće i znatno prije krajnjeg roka.

BLACK FRIDAY/CYBER MONDAY AKCIJA – rok isporuke kada provodimo Black Friday Akciju je najkasnije unutar 14 radnih dana ( vikendi, blagdani i praznici nisu radni dani ), no uvijek targetiramo da kupci zaprime svoje web narudžbe što je brže ljudski moguće i znatno prije krajnjeg roka.

Za svu naručenu robu, a koja u trenutku rješavanja/slanja narudžbe prema kupcu, nije raspoloživa na stanju skladišta, zadržavamo pravo ponuditi adekvatni zamjenski artikl, odnosno roba koja nije raspoloživa neće biti isporučena o čemu ćemo kupce pravovremeno obavijestiti dostupnim sredstvima komunikacije, a u smislu eventualne zamjene za drugi artikl ili dogovorno sa kupcem bilo koje ostale načine rješavanja pojedinačnih slučajeva.

Hvala na razumjevanju i strpljenju.

7.

ISPORUKA ROBE U SLOVENIJU

Isporuka robe za kupce iz Slovenije je moguća, a Vapoteka.hr trenutno koristi pružatelja usluga dostave pošiljaka tvrtku: In-Time d.o.o. Opće uvjete poslovanja tvrtke In-Time d.o.o. možete pročitati OVDJE.

Cijena dostave za Sloveniju bez obzira na iznos kupovine jest =10,00EUR, a način plaćanja koji je dostupan za kupce iz Slovenije je: T-com PayWay internet sustav za kartičnu naplatu narudžbi.

Isporuka robe za Državu Sloveniju je očekivanih 3-5 radnih dana od dana slanja pošiljke, odnosno sve poslane narudžbe moraju se isporučiti najkasnije unutar 10 radnih dana ( subote, nedjelje, praznici i blagdani nisu radni dani ).

Praćenje poslane pošiljke moguće je OVDJE, a ukoliko želite pratiti pošiljku molimo Vas da nas kontaktirate na broj: 095 467 2888 ili na mail: podrska@vapoteka.hr. – radnim danom: od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati, te ćemo Vam nakon upita proslijediti broj za praćenje pošiljaka.