Dobro došli na
Vapoteka webshop

Prodaja e-cigareta i e-tekućina dozvoljena je samo starijima od 18 godina.

Pristup stranici Vam nije dozvoljen.

Molimo Vas da potvrdite svoju dob.

Garancija kvalitete

1.

Garancija Proizvoda

Kupovinom robe iz naše ponude Vapoteka.hr Vam nudi garanciju kvalitete.

Garancija kvalitete za Vas znači da u svakom trenutku jamčimo da će kupovina biti ugodna i brza, te da su svi proizvodi iz naše ponude provjereni i kvalitetni.

Na našem web dućanu posebnu pažnju posvećujemo proizvodima koje dobavljamo i prije no što ih pustimo u prodaju, većinu artikala testiramo u realnom radu, odnosno većinu aroma/e-tekućina isprobamo korištenjem kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu i određeni standard kvalitete. Ponudu asortimana baziramo na brandovima koji nisu uopće ili su slabo zastupljeni na Hrvatskom tržištu. U tom smislu možete očekivati kontinuirano širenje ponude aroma, e-tekućina i opreme na tjednoj ili mjesečnoj bazi. Cilj nam je ponuditi tržištu fine, aktualne, moderne i kvalitetne arome po fer cijeni, te širiti ponudu opreme i dodataka. 

Garancijom kvalitete želja nam je predati Vam na znanje da su svi artikli isprobani i kvalitetni.

Vjerujemo da kvalitetnom i probranom ponudom, brzom i točnom komunikacijom i garancijom kvalitete proizvoda podižemo svijest kupaca i osiguravamo nesmetanu i ugodnu kupovinu na relaciji kupac-trgovac kako bi se isti zadovljno ponovno vratio u kupovinu. 

2.

Garancija Cijene

Vapoteka.hr svojim kupcima i posjetiteljima u startu osigurava najniže moguće cijene jer cijenimo i poštujemo kupce koji čine okosnicu našeg poslovanja. Bez Vas kupaca ne može postojati Vapoteka, te kako bi Vam se zahvalili i odužili što ste nam predali Vaše povjerenje osiguravamo Vam najniže moguće cijene.

FER KUPOVINA ZAPOČINJE S VAMA